Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul israelian, Benhamin Netanyahu, a anunţat că Israelul îşi va continua operaţiunile în Siria, după ce un avion F-16 a fost doborât în nordul ţării, scrie The Independent.

Avionul de război a fost lovit de focurile antiaeriene siriene, când se întorcea de la bombardarea unor ţinte iraniene, la primele ore ale zilei de sâmbătă – prima pierdere israeliană a unui avion de război de la conflictul din 1982. Membrii echipajului au supravieţuit cu răni minore.

Ca răspuns, Israelul a lansat un al doilea raid feroce, despre care se crede că este cel mai agresiv din acest an, în urma căruia a lovit 12 ţinte militare iraniene şi siriene.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul ISRAEL 14 MARIA 14, IS.RA.EL. IS-Iisus, RA-România, EL-Elia. Iisus și Elia din România. Sînt născut și crescut în România, de aceea veți găsi multe definiții ale cuvintelor, care includ numele țării și pe al meu.

12 februarie 2018 22:59

Moshe, strategul electoral israelian al PSD Paulus, te-as fute-n cur, dar esti prea jegos.

12 februarie 2018 22:46

Bine, dar atunci și sirienii lu' alde Merkel au să continue operațiunile în ... Europa (membrii echipajelor urmând să nu mai ”supravieţuiască cu răni minore”, făcând astfel imposibilă împăierea / expunerea / vânzarea lor ulterioară către circurile ambulante, n.m.), nu?! Cu îngrijorare, Paulus

12 februarie 2018 22:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.