Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat, luni, că nu se va prezenta la dezbaterea organizată de Comisia economică a Senatului referitor la stabilitatea economică a țării, adăugând că i-a transmis punctul său de vedere președintelui Comisiei și speră să nu mai fie necesar să se prezinte.

Întrebată dacă va participa la dezbaterea de marți, organizată de Comisia economică din Senat, Vasilescu a răspuns: „Mâine am o discuție cu sindicatele, deci aveam deja programată această întâlnire. Am scris președintelui comisiei (Florin Cîțu – n.r) punctul meu de vedere, pentru că mi s-a solicitat prezența pe două puncte, e vorba de Legea salarizării și activitatea ITM, i-am atașat legislația în vigoare și tot ceea ce s-a întâmplat până acum, ca să văd dacă mai este necesară prezența mea. Eu sper că nu, pentru că a primit un material foarte bine documentat”.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.