Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Sonda New Horizon, care a scris istorie atunci când a survolat planeta pitică Pluto, a transmis fotografiile altor două obiecte din Centura Kuiper, fotografii ce au fost realizate de la distanţa de peste 6,12 miliarde de kilometri faţă de Terra, devenind astfel cele mai îndepărtate fotografii realizate vreodată de o sondă spaţială, informează luni Space.com.

Aceste fotografii nu sunt însă foarte clare: ele prezintă forme cvasisferice colorate artificial în nuanţe de galben-verzui pe fondul pixelat al spaţiului colorat în albastru. Cu toate acestea, cele două imagini sunt cu totul speciale. Motivul este legat de distanţa uriaşă faţă de Pământ de la care au fost obţinute.

Integral pe AgerpresComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul COSMOSUL 8 DUMNEZEU 8; COSMOSUL 12 HRISTOS 12; Cosmos 7 Hristos 7; Cosmosul 8 Tișbitul 8; C.OS.MOSUL. C-Creier, OS-Soare, MOSUL-Somnul. Somnul Creierului-Soare.

14 februarie 2018 21:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.