Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România (UNJR), Dana Gîrbovan, consideră şocante afirmaţiile procurorului Mihaiela Moraru Iorga referitoare la o solicitare a procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, de a urgenta un dosar în care era cercetat un ministru ce ar fi putut fi nominalizat pentru funcţia de premier.

"Îi solicit public doamnei procuror Iorga Moraru să dezvăluie concret tot ce ştie despre acea situaţie, deoarece este în interesul democraţiei şi al justiţiei din România să ştim cine e acel ministru şi când a avut loc discuţia. Sunt şi eu curioasă, la fel ca toţi românii, cred, să aflu cine a fost acel ministru despre care s-a cerut să i se urgenteze dosarul pentru că m-ar propune ministru al justiţiei. (...) Este şocant, de aceea, să aflu că procurorilor din cadrul DNA li se dădeau instrucţiuni pentru a urgenta anumite dosare cu scopul de a influenta decizii politice ori numiri în funcţii publice (...) Interesul public în aflarea adevărului este mai important decât obligaţia de rezervă, deoarece cele afirmate privesc fapte grave care compromit procesul democratic şi funcţionarea statului român", afirmă Dana Gîrbovan într-o postare pe o reţea de socializare.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Dr.Houoooooooo Daca asta-i "JUSTITIA", atunci.....suntem terminati !!!

13 februarie 2018 19:40

ariciul pentru mini ii si mai shoncant sa vad cum cativa taraturi mint si vor sa scape di Codruta ,din ordinal partidului.Da....nu cred ca li merje.daca codruta chica din functie,insamna ca santem condamnati la desfiintare si uitare .

13 februarie 2018 10:38

eu esti socata? ia un saprosan

13 februarie 2018 10:21

JUSTITIABIL Statul de Drept = Romania a decedat ucis de niste zdrente de magistrati - platiti gras din Buget : Livia Stanciu, Kovesi, Portocala, Vasilica din CSM, Macovei jegul de femeie, si alti pe care-i cunoastem f. bine. Vor dispare curand, aceste jeguri de magistrati.

13 februarie 2018 6:25

De sa fiti socata, doamna Garbovan? Oare nu stia chiar si monseur Polichinelle ca Binomul era maciuca politica a lui Basescu, din care Iohannis a facut ditamai buzduganul? Iar cum herr Klaus nu are nici pe departe abilitatile luii jupan Base de a-si struni haita si cum mai are si bube penale usor exploatabile, baietii si fetitzoaiele au prins gustul puterii totale. Asta. e adevarat, si pentru faptul ca se stiu protejati total si de Licurici. Sarind in apararea Lulutzei, mister Klemm a si zgaltait, de altfel, poarta de la guvern, iritat probabil de faptul ca sezutul lui mister Herr a ajuns la Cotroceni, dar partea superioara a domnului prezident n-a venit inca din vacanta!

13 februarie 2018 2:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.