Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Momentul cel mai aşteptat al carnavalului de la Rio a venit odată cu debutul, duminică seară, al defilării celor mai mari şcoli de samba într-un spectacol plin de culoare care reuneşte peste 72.000 de persoane pe sambodrom, relatează AFP.

Imperio Serrano, una dintre şcolile cele mai tradiţionale, cu nouă titluri în palmares, a deschis balul cu circa 15 minute întârziere, cu o defilare pe tema Chinei pentru revenirea sa în elita carnavalului după opt ani de absenţă. Primele lor care reprezintă o pagodă monumentală, urmată de doi dragoni auriţi.

Ca şi la fotbal, există mai multe divizii: şcolile de samba care aspiră să se integreze în elită deschid balul vineri şi sâmbătă, dar principalele defilări au loc în nopţile următoare, şapte duminică şi şase luni.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul RIO de JA.NEIRO. RIO-România, JA-Jar, NEIRO-Ordine. Ordinea de la jarul din România. Jarul e la mine între anii 2004-2070.

12 februarie 2018 21:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.