Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că instituţiile statului trebuie să verifice veridicitatea informaţiilor apărute în spaţiul public, afirmând că nu are încredere în înregistrările difuzate şi că „visul de aur al corupţilor din PSD este să nu mai existe” Laura Codruţa Kovesi.

„Eu cred că există instituţii ale statului care trebuie să verifice veridicitatea acestor informaţii şi să decidă în consecinţă în conformitate cu atribuţiile. Nu cred că trebuie să fie subiectul unor dezbateri politice. Există CSM, Inspecţie Judiciară, există ministrul Justiţiei, există Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, dacă se dovedesc a fi adevărate evident toate instituţiile care au atribuţii în domeniu trebuie să-şi îndeplinească misiunea constituţională şi legală”, a declarat liderul PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a afirmat că nu are încredere în înregistrările difuzate.

„Eu nu am mare încredere în înregistrări difuzate nu se ştie cum, în ce mod sunt preluate şi sunt extrem de măsurat şi prudent în a da declaraţii pe această temă. (…) Visul de aur al corupţilor din PSD este să nu mai existe doamna Kovesi sau alt procuror care să continue lupta anticorupţie”, a spus Orban.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.