Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vlad Cosma este citat marţi, 13 februarie, la DNA Ploieşti, într-un dosar instrumentat de procurorii de la Ploieşti. Surse apropiate fostului deputat susţin că acesta nu s-ar afla în ţară.
Vlad Cosma este aşteptat, marţi 13 februarie, la sediul DNA din Ploieşti unde este citat ca martor într-un nou dosar. Deocamdată, procurorii ploieşteni nu vor să ofere informaţii cu privire la obiectul cauzei în care fostul deputat va trebui să depună mărturie şi nici ce persoane mai sunt implicate.

În Ploieşti, există informaţii cu privire la faptul că Vlad Cosma nu s-ar afla pe teritoriul României, motiv pentru care marţi este posibil să nu se prezinte la Parchet. Întrebat dacă are informaţii cu privire la faptul că Vlad Cosma nu se află în ţară, Lucian Onea, procurorul şef al DNA Ploieşti a declarat, în timpul unei conferinţe de presă susţinută, luni, că “Nu am idee. Mâine este citat într-un dosar. Să vedem dacă se va prezenta”.

Întrebat în ce calitate este chemat la DNA Ploieşti, Onea a precizat că fostul deputat are calitate de martor în cauză, dar a refuzat să dea detalii despre anchetă.

Integral pe AdevărulComentarii

nae Futu-te in gura de imputit de postac Psd-ist,cel de la ora 18.30.

12 februarie 2018 19:12

Frați Romani Cu asemena personaje LA CONDUCEREA INSTITUȚIILOR DE FORȚĂ, nu vom mai ieși din case !!!!

12 februarie 2018 18:35

Considera că alte instituții ale statului trebuie să-și facă apariția. Daja asistăm la reglare de conturi. Cum este posibil ca Administrația Prezidențială, Guvernul României să permită un asemenea co,mportament. Șefii din DNA se comportă, precum GĂȘTILE DE CARTIER. Pai, în aceste momente DNA nu se diferă, cu nimic, de CLANUL SPORTIVILOR, CLANUL CORDUNENILOR .........s.m.d.

12 februarie 2018 18:34

Aici vorbim, clar, de razbunare Haita din DNA = Dobitoci, Nătărăi și Analfabeți vor răzbunare.

12 februarie 2018 18:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.