Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Actriţa americană Goldie Hawn a declarat că experienţa sa în ceea ce priveşte hărţuirea sexuală ''le întrece pe toate'', relatează luni Press Association.

În contextul scandalului acuzaţiilor de hărţuire sexuală care a cuprins în special industria divertismentului, actriţa în vârstă de 72 de ani, a spus că a trecut prin unele ''experienţe oribile'' la începutul carierei sale, pe vremea când lucra ca dansatoare.

''Am trecut prin experienţe oribile când eram o tânără dansatoare în New York City. Adică, le întrec pe toate celelalte. Am avut o mamă foarte puternică, un tată foarte hotărât, am avut multă determinare şi am ştiut cu adevărat cine eram. Şi răspunsul întotdeauna a fost: 'Nu, n-o să accept niciodată o astfel de slujbă', a spus ea pentru postul CNBC.

Integral pe AgerpresComentarii

Serban Nicolae, protejatul lui Iliescu @ 12 februarie 2018 21:40 Bai Paulus, te fut in gura si in cur prin sodomizarea cea mai perversa.

13 februarie 2018 1:11

UP DATE: ”Dar tot nu m-am lăsat” - a adăugat ”actriţa americană Goldie Hawn” (baba respingătoare din poză, n.r.) - ”ăia mă ”hărțuiau” și io le sugeam poolla, așa că în final tot io am gâștigat confruntarea!”... Cu respect, Redacția

12 februarie 2018 21:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.