Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat luni că, după dezvăluirile făcute cu o seară în urmă privind activitatea DNA Ploieşti, "încep să apară tot mai multe dovezi privind existenţa statului paralel" şi, dacă aceste afirmaţii se dovedesc adevărate, "atunci există elemente de poliţie politică".

"Eu cred că cel mai important lucru este că Inspecţia Judiciară s-a autosesizat, după părerea mea nu e suficient, cred că trebuie făcută o anchetă rapid şi stabilit dacă probele de aseară sau dacă informaţiile, dezvăluirile de aseară sunt adevărate, şi par adevărate, şi trebuie luate măsuri imediat pentru ca astfel de practici să nu se mai întâmple în România. Ceea ce a apărut aseară în spaţiul public, dacă ceea ce a mai apărut în anii trecuţi în spaţiul public se dovedesc a fi adevărate, noi avem elemente clare de poliţie politică în România şi (...) nu cred că poate fi vorba doar de abateri disciplinare. Dacă ceea ce a apărut aseară atât în interviul doamnei procuror Iorga, cât şi în dezvăluirile, înregistrările, declaraţiile de după sunt adevărate, sunt elemente penale foarte serioase", a declarat Dragnea, la sediul central al PSD.

Integral pe AgerpresComentarii

Gicu Incep sa apara tot mai multe dovezi.....CA AI FURAT....De vina este ststul paralel, ca vrea sa stai la puscarie, unde.ti este locul.

13 februarie 2018 14:52

Gicu Incep sa apara tot mai multe dovezi.....CA AI FURAT....De vina este ststul paralel, ca vrea sa stai la puscarie, unde.ti este locul.

13 februarie 2018 14:52

Vlad Cosma este INFORMATORUL procurorului Mircea Negulescu! Urmează o lovitură fatală pentru Antena 3, RTV și PSD! Amănuntele sunt de-a dreptul incredibile! Înregistrări-BOMBĂ! „Eroul” de la Antena 3 era ISCOADA procurorului în tabăra lui Ghiță! Observație: procurorul Negulescu este în înregistrarea din 31 ianuarie 2017 fix un procuror adevărat. Nu zărghitul prezentat până acum! Dincolo de limbajul colorat, se aude clar că avem de-a face cu un investigator care nu urmărește decât să ajungă la infractori. Dar prin mijloace cât se poate de corecte. Cel mai bine reiese acest lucru în momentul în care îl fentează scurt pe informator când acesta cere lămuriri despre dosarul tatălui său. comisarul.ro.

13 februarie 2018 9:18

v D-le Dragnea nu uitati, ca sinteti la guvernare cam de multisor, ba ca ati fost pe functii politice inalte de mai mult timp. Dv aveti datoria sa stirpiti aceste "obiceiuri" ale unor oameni din diverse institutii. Noi cei multi nu putem decit sa votam. Faptele relatate noi nu putem sa le cercetam, nici sa le sanctionam. Aceste actiuni sint ale guvernarii.

12 februarie 2018 23:19

Transcriere discuție dintre o altă persoană din anturajul familiei Cosma și procuror ST Ploiești . . Persoană: Nu! Problema e că… o să înceapă un mare scandal la ANTENA 3… și v-au filmat… și pe dumneavoastră…...Nu știu! Au intrat doi… cablați cu interfoane, cu camere, cu tot… … Intră și GHIȚĂ de la BELGRAD, în direct… S-a dus VOICULESCU acolo… Adică, e o chestiune amplă, care e numa’ pe D.N.A. Ploiești!.... VLĂDUȚ COSMA. Are termen în februarie și acuma vrea să dea drumul… …Și… concluziile ajung la KÖVESI. că de aia s-a dus VOICULESCU, că vor să... habar n-am!… ă… știu doar că o să le dea drumu’… la ANTENA 3, la GÂDEA, …, tot se duc, fac repetiții… montaje. Serios! EVZ.RO.

12 februarie 2018 16:12

Mihai nu cred ca se astepta cineva ca toata gasca de penali sa stea ca mieii la taiere , evident ca riposteaza prin toate mijloacele.

12 februarie 2018 13:54

VM Vai de tzara si poporul care are patroni de televiziuni doi hotzi (Voiculescu- dovedit si acuzat si pe fugarul Ghitza cercetat in Dosare penale)care ne dau lectzii prin slugile platite de ei (ziaristi si politicieni)...Vai de tzara care are in fruntea partidelor de la guvernare doi cercetatzi penali...cei care ne fac ordinea de zii...Cand au bagat mana pana la cot in averea tzarii de au furat proprietatzi intregi atunci nu era stat paralel si politzie politica...Blestematzilor...

12 februarie 2018 12:57

alupigus Am fecalele lui Dragnea pe limba

12 februarie 2018 12:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.