Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O asociaţie din Cluj dă o mână de ajutor părinţilor nevoiaşi din alte judeţe care stau cu copilul internat în spital sau care vin cu el pentru tratamente sau analize şi nu au unde să stea. ONG-ul Life Education for All a găsit un apartament cu trei camere, aproape de centrul oraşului, unde părintele poate sta gratuit câteva zile, poate găti sau spăla haine pentru copil.

Părinţii care au copii internaţi în spitalele din Cluj sau vin pentru diverse analize, provin din alte judeţe şi au un venit lunar până în 3.000 de lei pe familie pot să stea gratuit, câteva zile, într-un apartament pus la dispoziţie de Asociaţia Life Education for All. Accesul la apartament se face în bază unei programări dinainte stabilite fie pe mailul asociaţiei, fie la telefon, ambele disponibile pe site-ul ONG-ului.

Integral pe AdevărulComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul CLUJ 4 ILIE 4; Cluj 4/5 Ilie 4/5; CL.UJ. CL-Creierul, UJ-Jarul. Jarul Creierului lui Ilie.

14 februarie 2018 20:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.