Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un sat din Prahova este îngropat în gunoaie, la propriu. Tone de mizerie sunt aruncate pe malul și în albia unui pârâu care trece prin fața caselor localnicilor. În capătul satului s-a format deja un deal de gunoi. Primăria spune că mai curăţă din când în când, dar că oamenii s-au obişnuit să arunce deşeurile la întâmplare.

Satul Vărbila din Prahova are peste de 1.500 de locuitori, mare parte dintre ei de etnie rromă. Pentru că cei mai mulți nu au contract cu firma de salubrizare, fiecare aruncă gunoiul pe unde apucă. Pe de altă parte, cei care plătesc salubritatea se plâng că mașina de gunoi vine foarte rar și doar pe uliţa principala a satului.

Integral pe Digi24Comentarii

Bine, dar dacă TUTUROR apărătorilor drepturilor țiganilor li s-ar garanta EGALITATEA DE ȘANSE & DE ”GEN” cu protejații lor și ar fi adunați de la locul de ”muncă” și deplasați / mânați în mod organizat (cu lanțuri la picioarele din spate, cu bice pe spinare,cu flegme în ochi și cu șuturi în cur, n.m.) la Vărbila , ei ar putea (fie și doar pin puterea exemplului lor, n.m.) să răstoarne situația, nu?! Cu respect, Paulus

10 februarie 2018 23:23

ariciul Puneti poze datii la tilivizor,amendatii si daca nu merge....dati foc la gunoaie cand bate vantul spre sat.S-ar putea sa le chiar placa mirosul fiindca sunt obisnuiti.Dar macar arde focarul de infectii.Daca as fi primar ....asta as face.le-as duce lesurile in sat sa le puta cand stau la masa,As da foc gunoaielor ,si I-as aduna sa le explic,de ce sunt nevoit sa fac asa.Cred ca intr-un an de zile s-at putea sa fie cel mai curat sat din Romania.

10 februarie 2018 12:02

Nu este mare diferenta intre Somalezi și Găzari JEGURI, ȚIGANI, ...., NENOROCITI !

10 februarie 2018 11:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.