Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele american, Donald Trump, a refuzat vineri publicarea unui document democrat confidenţial care respinge acuzaţiile de abuz de putere îndreptate împotriva poliţiei federale (FBI) şi a Departamentului de Justiţie în ancheta privind afacerea rusă, invocând "îngrijorări pentru securitatea naţională", transmite AFP.

Memorandumul democrat "conţine numeroase pasaje clasificate şi în mod special sensibile", a argumentat Don McGahn, consilier juridic al Casei Albe, pentru a explica decizia preşedintelui, într-o scrisoare adresată preşedintelui Comitetului pentru Informaţii al Camerei Reprezentanţilor, Devin Nunes.

Integral pe AgerpresComentarii

alupigus Cum poti compara bai cretinule pe WKJ cu Majestatea Sa ? Regele si toata familia sa dinastica au facut numai bine romanilor, s+au comportat ca si romanii , neamtul asta vopsit si uneltitor cu serviciile interne si externe lucreaya impotriva intereselor romanilor , doar pentru interesele corporatiste , platindu+si datoriile fata de cei care l+au tras de urechile sale clapauge , PRIN FURATURA , sa devine presedinte !

11 februarie 2018 19:19

alupigus, radical psd-ist Regele Mihai era de origine germana, Ghiolbanis e de origine germana. Bleahh!

11 februarie 2018 10:09

Ce spuneti de afacerea Germaniei cu Ungaria privind Romania? În 1989 apropierea căderii URSS se apropia vertiginos, iar reunificarea Germaniei era atunci în prim-plan. Nevoia cancelarului Helmuth Kohl pentru susținerea a puterilor europene l-a făcut pe acesta să încheie un acord cu Budapesta despre care puțină lume știe. În cadrul acestei înțelegeri se menționa susținerea Germaniei pentru proiectul de reunificare al Transilvaniei cu Ungaria. În cursul revoltei populare şi al loviturii de stat din România (decembrie 1989), Ungaria a fost implicată direct în destabilizarea României, iar acţiunile diversioniste s-au desfăşurat în formele cele mai violente în Transilvania, mai ales de-a lungul unui aliniament de frontieră a provinciei istorice (Timişoara, Arad, Cugir, Sibiu, Braşov, Târgu Secuiesc, Miercurea Ciuc şi altele).” evz.ro.

11 februarie 2018 9:05

@ Serban Nicolae, protejatul lui Iliescu Băi idiotule, eu și toți euro-popo-homo fanii mei o să ne băgăm EURO-PULA în gura ta de imbecil ce ești. Salutări de la BABA-Clinton și de la toți EURO-LGTB-iștii mei. Cu respect, Paulus

10 februarie 2018 22:52

p Mai jos se balacaresc doi imbecili. Bai cretinilor, cu idioti ca voi ne intoarcem la prostie, tampenie, imbecilitate si pierdere de vreme. Va dau muie la amandoi.

10 februarie 2018 21:23

fan Liviu Dragnea Trump e de stanga si fan PSD. Dovada? Poarta cravata rosie. Lumea e condusa de psd-isti

10 februarie 2018 21:07

Serban Nicolae, protejatul lui Iliescu Paulus, rusii tai n-au legaturi serioase cu Draknea si Tari?

10 februarie 2018 21:04

Bine, dar alte ”documente democrat confidenţiale” cu privire la HOMO-PEDOFILII Demo-Babei-Infractor Clinton vor fi totuși publicate (la vremea lor, n.m.), nu? Cu respect, Paulus

10 februarie 2018 13:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.