Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ungaria va semna, în curând, un acord care îi va permite să importe, anual, până la patru miliarde de metri cubi de gaze naturale din România pe o perioadă de 15 ani, a declarat vineri premierul ungar, Viktor Orban, transmite Reuters.

Într-o conferinţă de presă, Viktor Orban a informat că trei companii ungare au câştigat o licitaţie pentru gazele din România, dar nu a dezvăluit numele celor trei companii.

Integral pe AgerpresComentarii

Dobre, purtatorul/ventilatorul de rahat al PSD Imi vine a fute. Intr-o zi voi ajunge ca Dragnea si voi fute pervers intreaga tara.

10 februarie 2018 1:23

Liviu Dracnea Mandru ca sunt roman! Le dau ieftin ungurilor gazele din Marea Neagra. Am o placere nebuna sa fut in cur electoratul PSD. Nominalizez premier turc, pun 2 ministri evrei, platesc regeste consilieri electorali israelieni, dau UDMR-ului orice vrea numai sa voteze legile justitiei care ma scapa de puscarie. Ii fut in cur pe romani privindu-i ochi! Le promit triplarea salariilor si apoi dau vina pe statul paralel pt neimplinirea promisiunilor, etc. Futeam in cur un judet pe care l-am saracit. Acum fut in cur o tara. Nu se mai fac autostrazi, investitii, etc.

9 februarie 2018 19:44

Hunguru' PS Vedeti ca despre curent electric nici n-am amintit. Ei au electrificat tara cand noi faceam hidrocentrala de la Portile de fier.

9 februarie 2018 17:40

Hunguru' Mi se pare normal. In Ungaria nu-i sat(catun) care sa nu aibe gaz, apa, canalizare. De ce sa nu-i "fu.ta" putin (Putin) pe rusi, chiar daca sunt prieteni. Ne dati mai ieftin, daca nu le luam de la romani ca si asa lor nu le trebuie. La ei sunt inca multe orase fara gaz, apa, canal. Sunt inca in feudalism. Pana ajung si ei in capitalism se termina gazele. Cu petrolul au patit la fel!

9 februarie 2018 17:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.