Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Săptămâna viitoare Partidul Acţiune şi Solidaritate şi Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr vor prezenta mecanismul după care vor fi selectaţi cetăţenii care vor fi acceptaţi pe listele electorale şi în calitate de candidaţi în circumscripţiile uninominale. Declaraţia a fost făcută de preşedinta PAS, Maia Sandu, în cadrul emisiunii „În profunzime” de la postul de televiziune ProTV Chişinău, transmite IPN.

„Singurele elemente pe care trebuie să le clarificăm ţin de măsurarea calităţilor oamenilor, care sunt cele mai importante lucruri pentru un viitor parlamentar, astfel încât echipa noastră să fie foarte bună”, spune Maia Sandu. Preşedinta PAS spune că mai întâi fiecare persoană va trece testul integrităţii, după care vor fi verificate meritele acesteia. „Eu plec pentru câteva zile şi o să mă întorc la sfârşitul săptămânii viitoare şi sper că atunci să putem să venim cu toate detaliile despre mecanism”, a spus Maia Sandu.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.