Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, joi seară, că după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a sesizat Comisia de la Veneţia pe modificările aduse legilor justiţiei, forul european a răspuns că instanţa supremă nu este abilitată să solicite un asemenea aviz.


"Recent, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, când a formulat sesizarea la Curtea Constituţională, s-a adresat Comisiei de la Veneţia să-i dea un aviz. Nu ştiu dacă aţi văzut răspunsul. E simplu, trei paragrafe, dar sec, corect şi care denotă altceva. Spune «Vedeţi-vă fiecare de competenţele voastre». Asta citind în subtext. Ce spune Comisia către Înalta Curte? Nu aveţi abilitatea legală, competenţa, nu sunteţi subiect care să întrebe Comisia de la Veneţia", a declarat Tudorel Toader, la TVR1.

Integral pe MediafaxComentarii

@John Doe Are bre dreptate ! Si....daca are....ARE !!! Spre deosebire de "altii" care nici macar nu stiu despre "ce-i vorba-n ...propozitie" !

9 februarie 2018 16:36

@9 februarie 2018 11:16 Mai dobitocule, tu vorbesti? Esti un sovin, chiar un antisemit. Bou incaltat.

9 februarie 2018 15:54

John Doe Ati observat ca Tudorel are intotdeauna dreptate? adica asa zice el.

9 februarie 2018 13:27

Mihai "mai copii , dacă mai bateti mingea sub geamul meu v-o tai !" ar fi zis o tanti de la comisie! Cum vorbesc politrucii ăștia exclusiv pentru alegătorii lor decerebrați!

9 februarie 2018 13:25

Cojocariu Iosif ețti un JIDOV ORDINAR ȘI ÎMPUȚIT!!!

9 februarie 2018 11:16

UNFORGIVEN Ar trebui sa-i dea forward si sa o trimita la PE comisarei aleia Vera Noname-ova care s-a purtat marlaneste si nu l-a lasat sa deschida gura pe o tema de competenta lui maxima. Chiar daca fusese invitat premierul, acesta putea delega competenta de reprezentare a lui. PS: Jignitoare atitudine fata de tara si poporul nostru !!!

9 februarie 2018 11:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.