Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un incendiu devastator a izbucnit vineri dimineaţă la mai multe locuinţe improvizate din Medgidia. Focul s-a extins cu repeziciune și a cuprins zece gospodării în care locuiau 18 familii, un total de 43 de persoane.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină vineri dimineaţa, în zona Ciment din Medgidia.

În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului, incendiul afectase o casă pe o suprafaţă de aproximativ 40-50 de metri pătraţi, trei detaşamente de pompieri, cu cinci autospeciale, intervenind iniţial pentru stingerea flăcărilor. Apoi, numărul a fost suplimentat, ajungându-se la şapte autospeciale de la patru detaşamente.

În urma incendiului, o persoană a suferit atac de panică, fiind preluată de ambulanţă şi transportată la spital.


Comentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul FOCUL 5/8 IISUS 5, MARIA 5, ILIE 8; FO.CUL. FO-Floare, CUL-Creierul. Floarea Creierului Lui Iisus; Floarea creierului Mariei; Floarea creierului lui Ilie; FIRE 11/4 CHRIST 11, MARY 4; F.I.R.E. FR-Flower, EI-Elijah. Elijah's flower. Prin aceste nume divine cu Duhul Sfînt e creat focul.

9 februarie 2018 16:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.