Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Brigitte Sfăt s-a hotărât să divorţeze de Ilie Năstase, intentând divorţ la Judecătoria Sectorului 1, scrie ONE.


După un lung şir de scandaluri, Brigitte Sfăt s-a hotărât să divorţeze de Ilie Năstase, scrie ONE.

Întrebat despre acest subiect, Ilie Năstase a răspuns: ”Cine a depus divorţ? Pentru prostii de astea mă sunaţi la ora asta?”
În decembrie 2017, cei doi au ajuns la notar pentru a divorţa.

”Dacă el mai ţine capul sus şi crede că el este Ilie care în ‘72 a câştigat... Nu, între noi este o relaţie om – om. Tot respectul pentru cariera lui în tenis, însă eu îl văd ca pe un bărbat şi nu pot să trăiesc cu campionul. Eu nu trăiesc cu o statuie, ci cu omul Ilie Năstase. Cu omul care trebuie să mă respecte. Respectul cere respect, bineînţeles. Aşa că încercăm să facem ceva, dacă putem... S-au dus vremurile alea în care eu munceam şi el mergea la femei”, a spus atunci Brigitte Sfăt, citată de aceeaşi sursă.

Integral pe MediafaxComentarii

gica ,contra Fosta-i Lele cat ai fost si-acu devenisi un prost !!Talentele deosebite in diferite domenii sunt sustinute de persoane cu cu grave deficiente in alte domeni Ilie ar trebui sa-si faca un test sa vada ce IQ are !

9 februarie 2018 12:36

ariciul Pai Da.O vinit vremea cand brighite trebuie sa-i cheltuie banii cu alti futalai.ca doar ilie tanase a patit ca ala in excursie in Franta;cum te-ai descurcat cu limba?Prima data mi-o fost cam greata da apoi ....m-am obisnuit.

9 februarie 2018 10:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.