Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat joi, la TVR1, că în dezbaterile din Parlamentul European despre legile justiţiei au fost spuse "multe inexactităţi, multe neadevăruri", fiind "un fel de furtună într-un pahar cu apă".

"O constatare deloc plăcută a faptului că nu Europa are ceva cu noi, ci, din păcate, se pare că noi avem ceva cu noi. (...) Aţi văzut la televizor, ieri, în direct sau filmat, faptul că în sală nu erau chiar foarte mulţi; sala e foarte generoasă, frumoasă, dar erau aşa, răsfiraţi câţiva colo, colo, în sala aia mai că nu-i vedeai şi n-am numărat, că nu aveam posibilitatea, dar cred că majoritatea erau de-ai noştri. Prin urmare, să nu înţelegem că Uniunea neapărat are ceva cu noi, noi avem o vocaţie din asta, cu ghilimele, de a exporta şi de a inventa lucruri care trebuie discutate, dezbătute. (...) Dacă vreţi să fac o caracterizare, a fost aşa, ca un fel de furtună într-un pahar cu apă, pentru că nu rămâneau decât eurodeputaţii nu ştiu care, de la Opoziţie, să se certe cu cei de la Putere şi aşa mai departe. Dacă intrăm pe fond, multe inexactităţi, multe neadevăruri", a spus Toader.

Ministrul Justiţiei a precizat că nu se pune problema ca România să fie în situaţia Poloniei, pentru că în România deciziile Curţii Constituţionale sunt respectate.

Integral pe AgerpresComentarii

Statul pe scaun Mda! Tudorel Toader face o caca-racterizare. Bubosul ăsta cu mutră de tomberon, care e de fapt un coi într-o căldare, s-a apucăcat să caca-racterizeze pe ăia de la UE, care chipurile se ceartă ca în cocina parlamentului de la noi din România. Adică ăia nu l-au lăsat să grohăie, pentru că erau sătuli de minciunile ordinare împuțite ale lui și ale PSD-ului începând cu acea odioasă OUG 13 de anul trecut, lucru limpede pentru toată lumea cu mintea clară, dar căcatul ăsta bubos o tot dâ din colț în colțuri cum că numai el și PSD-ul lui împuțit au dreptate. Te-n gură de nemernic!

9 februarie 2018 9:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.