Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Proiecţia filmului „Soldaţii. Poveste din Ferentari” de la Cinema Muzeul Ţăranului a fost întreruptă, joi seară, de mai multe persoane, care au fost scoase în afara sălii sub escorta poliţiei, informează news.ro.

După o jumătate de oră de la începerea proiecţiei filmului semnat de Ivana Mladenovic, mai multe persoane au făcut gălăgie şi au proiectat lumini pe ecran, iar poliţia a fost chemată să evacueze sala.

Integral pe Digi24Comentarii

Travian Ofensiva propagandei depravarii reprezentata de deviatii LGBT NU este intimplatoare . LGBT sint manipulati si deci folositi de Soros pentru a distruge societatea civila normala . ONG-urile pro LGBT sint finantate din America . Vor ca moralitatea sa dispara . Promovarea LGBT nu reprezinta progres asa cum educa activistii lor tineretul naiv si credul . LGBT nu sint crestini , sint satanisti . Majoritatea acestor bolnavi deviati de la normal sint pedofili .

9 februarie 2018 4:24

Pe CHESTIONAR vă invităm să spuneți dacă credeți că ofensiva EURO-ABJECȚIEI cu bulangii pedofili este o întâmplare, sau daca Dvs. considerați că în spatele ei stai diverși ”filantropi” (diverse mumii ambulante și alți jidovi asimilabili lor, n.r.)! Cu respect, Redacția

8 februarie 2018 23:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.