Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Csaba Asztalos, presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), a condamnat, joi, intreruperea proiectiei filmului "120 BPM/ batai pe minut" de la Muzeul National al Taranului Roman (MNTR), care a avut loc duminica, spunand ca prin acest incident a fost depasita libertatea de exprimare, relateaza News.ro.

"Condamn public cele intamplate la MNTR. Apreciem ca depaseste libertatea de exprimare. Putem avea opinii in societate, sa nu fim de acord cu anumite puncte de vedere, dar aceste puncte de vedere trebuie sa fie exprimate fiind respectata libertatea de exprimare a celuilalt - in acest caz, dreptul oricarei persoane de a viziona un film artistic si dreptul regizorului si actorilor care au produs filmul pentru a il prezenta publicului", a spus presedintele CNCD, in cadrul unei conferinte de presa organizate in parteneriat cu asociatia ACCEPT.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.