Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"N-am cum să fiu mulţumit, în condiţiile în care s-a văzut cu ochiul liber, chiar nejurist fiind, faptul că s-a discutat într-o manieră absolut politicianistă, cu un pretext de conţinut juridic. Lăsând la o parte faptul că unii s-au exprimat despre legile justiţiei fără să cunoască nimic din conţinutul respectivelor legi, dar voi face un inventar şi-l veţi vedea cât de repede, îl voi face public, al neadevărurilor care au fost spuse la dezbatere. Minciuna se spune cu intenţie, neadevărul se poate spune şi din greşeală", a declarat, după dezbatere, Tudorel Toader.


Comentarii

Adevarul gol golut aluupigus, alias p, alias v, mancator de cacat bolshevic

11 februarie 2018 8:56

Liviu Dragnea Am sodomizat Teleormanul, Romania. Acum fut in cur UE si PE.

10 februarie 2018 20:01

Dobitocicilor Curva, betiva, infractoarea si cum o veti fi numit voi pe cehoaica Vĕra Jourová,, niste analfabeti rumani, adica neam de traista , a vorbit intr-o engleza impecabila, in timp ce toti eurodeputatii (europrostanacii) rumani se scremeau sa se scuipe unii pe altii in limba romana ( in parlamentul european). Asta-i lipsa de educatie!

10 februarie 2018 15:34

ABCDEF Deci, o infractoare inraita si paranoica - aceasta Jurkova, copie la indigo a Macoveascai betiva si ordinara, aceste zdrente fac Legile in Romania ?! Sfidand, aceste zdrente de femei, vointa Poporului Roman, care sustine guvernul PSD, pe dl. magistrat Toader de nota 10. Lupta pt acapararea puterii si resurselor in Romania, este la beregata - disperatii Johanis, Ciolos cu tehnokakatii impostori, PMP, PNL, tradatorii astia NU mai reprezinta interesele Tarii, nici ale romanilor.

10 februarie 2018 7:09

fan Liviu Dragnea Dragnea are pula mare si fute-n cur pe orisicare: Soros, UE, NATO, SUA, PE, SRI, SPP, SIE, DNA.

9 februarie 2018 17:21

Marius Ivanescu · lucrez la o multinationala de supt EURO-poolla, în care accentul cade pe ”comunicare” și pe asumarea HOMO-”valorilor” POPO-”europene” ale ”companiei” (ale bandei, n.m.)! În timpul ”liber” mă recreez pe la uărcșopuri & tiimbildinguri, unde fukcem schimb de experiență (cu noi înșine, n.m.) și ne perfecționăm în limbi (în EURO-kururi) străine! Iată, așadar, în mare, cam cu ce mă ocup eu... Cu respect, MI

8 februarie 2018 23:34

alupigus Ivanescule, tu cu ce gura ma-ti te ocupi , ca toata ziua mananci cacat pe forum , sa nu cumva sa ti-o ia altul inainte ! Lichea consumatoare care nu produce nimic , ci doar latra !

8 februarie 2018 13:00

Vĕra Jourová a fost arestată pentru corupţie Comisarul european pentru justiţie, Vĕra Jourová, cea care a participat, ieri, la dezbaterea politică despre justiţia din România, a avut o viaţă parcă desprinsă dintr-un film. Ea a fost arestată pentru corupţie, soţul a părăsit-o, iar fiica a fost internată într-un spital de psihiatrie, informează Flux 24. În urmă cu 12 ani, aceasta a fost arestată pe aeroportul din Praga de binomul ceh, notează sursa citată. Totul s-a petrecut la întoarcerea dintr-o vizită oficială în Belarus. Arestarea Vĕrăi Jourová s-a făcut în faţa camerelor de filmat, ea fiind acuzată de corupţie. A fost acuzată că a primit 2 milioane de euro de la un primar din Moravia de Sud în scopul alocării de fonduri pentru reconstrucţia castelului Budisov. La acea dată, Jourová ocupa funcţia de ministru adjunct pentru dezvoltare regională în guvernul ceh. Timp de 33 de zile, femeia a stat în arest preventiv. După doi ani a fost achitată şi despăgubită de statul ceh cu 100.000 de euro. Viaţa avea să o pună la grele încercări, deoarece, în momentul în care a ieşit din arestul preventiv, a văzut că soţul o părăsise. Nenorocirile nu s-au oprit aici, deoarece fiica sa avusese o cădere nervoasă şi era internată într-un spital de psihiatrie. Vĕra Jourová a încercat să îşi găsească un loc de muncă, însă nu a reuşit, motiv pentru care şi-a înfiinţat o firmă de consultanţă pentru fonduri europene, lucrând pe fostul spaţiu sovietic — România, Serbia, Macedonia şi Muntenegru.

8 februarie 2018 12:08

alupigus Nu te lasa profesore , mergi pana la capat , esti sustinut de coalitie fara menajamente si de majoritatea populatiei de buna credinta din tara asta , mai putin de nerozi ca dobitocul de mai jos , care semneaza cu nume de imprumut , nici nume n-are penalul ! Daca se pierde ocazia asta , vom continua tot sub abuzurile Statului paralel pus in serviciul etnicului german tradator de interese nationale si al altor tradatori sorosisti gen macovista paranoica !

8 februarie 2018 11:20

nae care adeavar imputit de moldovean,,minciunile care esti pus de un puscarias Dragnea si un penal Tariceanu sa spui in PE,,crezi ca aia sunt atat de prosti ca votanti Psd....legile is facute sa scape de dosare acei doi imputit de hoti Dragnea si Tariceanu de accea schimbati legea justitiei,,ce tot vb de cacaturi ca nu au citi nu au .....mars in pizda mati de escroc ..

8 februarie 2018 10:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.