Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

De aproape 24 de ore, mașina Tesla Roadster de culoarea vișinei putrede a lui Elon Musk zboară prin spațiu purtată de Falcon Heavy, cea mai puternică rachetă existentă în prezent, lansată cu succes marți seara, în ideea de a orbita în jurul Soarelui. E o călătorie ce ar putea dura un miliard de ani și mulți se întreabă ce se va întâmpla cu mașina electrică a fondatorului SpaceX.

Un manechin îmbrăcat în costum de astronaut, botezat Starman, după piesa cu acelaşi nume a regretatului David Bowie, a fost aşezat la volan, iar după lansare, din boxe s-a auzit în spaţiu tot o melodie a celebrului artist: Life on Mars.

Integral pe Digi24Comentarii

Virgil Petriceu Mai bine il trimitea pe Elon Musk in spatziu si ne lasa masina aia noua aici in România, sa ne dam si noi mari !!!

8 februarie 2018 21:57

mircea diaconescu Deja masina a fost furata de PSD si o conduce Ion Ilici Marcel Iliescu!

8 februarie 2018 11:45

Ce se va întâmpla? Mi se rupe pula de mașina imbecilului ăluia, căruia i-a căcat mintea să-și trimită căruța în găozul Soarelui. O idee mai cretină nici că-i putea căca mintea acelui idiot. În loc să fi trimis o sondă sofisticată pentru a lua probe și măsurători utile științei despre Soarele sistemului nostru solar și despre planetele din acest sistem, retardatul pulii miliardarul căcatului și-a trimis căruța ca să scarpine-n găoz Soarele? Or fi miliardarii ăștia excentrici, dar majoritatea sunt niște idioți sadea!

7 februarie 2018 22:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.