Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

De la anunţul NASA de anul trecut, în care oficialii au precizat că au descoperit un sistem planetar cu şapte planete aflat la o distanţă de (doar) 39 de ani lumină „cu potenţial habitabil”, lumea a dorit să afle mai multe - atât despre planete, despre modul în care s-ar putea ajunge acolo, cât şi despre potenţialul de susţinere a vieţii pe care l-ar putea avea. Ultimul aspect a fost un adevărat ”roller coaster”, unele studii indicând că habitabilitatea ar fi imposibilă din cauza radiaţiilor emise de steaua pitică roşie a sistemului. Altele, cel mai recent fiind al cercetătorilor de la Space Telescope Science Institute, indică detalii cu privire la aceste planete, analizând atmosferele şi compoziţiile cu rezultate optimiste.

Cu ajutorul Telescopului Spaţial Hubble, cercetătorii au realizat o analiză de bază asupra atmosferelor în cazul a patru planete, dorind să vadă dacă există un exces de hidrogen. Dacă acesta era cazul, cercetătorii nu trebuiau să se uite mai departe, pentru că o cantitate ridicată de hidrogen ar fi sufocat planeta, hidrogenul atmosferic fiind un gaz cu efect de seră, scrie Science Alert.

Integral pe DescoperaComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul COSMOSUL 8 DUMNEZEU 8; COSMOSUL 12 HRISTOS 12; Cosmos 7 HRISTOS 7; COSMOSUL 8 TIȘBITUL 8; C.OS.MOSUL. C-Creier, OS-Soare, MOSUL-Somnul. Somnul Creierului-Soare. În Cosmosul infinit Sfînta Treime a creat un număr infinit de planete asemănătoare cu Terra cu animale, păsări, pești și insecte și un număr infinit de planete tot ca Terra, dar foarte rare, cu dinozauri, păsări și pești-gigant și insecte. Pe nici una din aceste planete nu a creat un alt Adam sau o altă Evă.

8 februarie 2018 20:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.