Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pe măsură ce trec primele zile ale lunii februarie și oamenii se apropie de ziua-cheie a primirii fluturașilor de salariu situația devine din ce în ce mai complicată pentru coaliția PSD-ALDE, pentru noul guvern condus de d-na Viorica Vasilica Dăncilă și, îndeosebi, pentru ministrul Muncii, doamna Lia Olguța Vasilescu.
Iese încet-încetișor la iveală tot adevărul despre dedesubturile conținute în Legea unitară a salarizării și despre ceea ce aduce cu sine așa-numita noua revoluție fiscală. Haos, minciuni, dezordini și faptul că PSD a mai păcălit o dată electoratul. Chiar dacă în eșuata ei conferință de presă de marți, doamna Olguța a împuns un întreg top de coli de hârtie pentru a mai pune o dată placa cu șlagărele preferate ale partidului –„Programul nostru de guvernare” ;i „PSD îşi ţine promisiunile”

Integral pe Contributors.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.