Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Un bărbat de 56 de ani din Marea Britanie s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, fiind la un pas de moarte, după ce a băut 25 de energizante în doar șase ore.

Britanicul Nick Mitchell a fost într-un club de karaoke, unde a consumat mai multe băuturi energizante decât ar fi trebuit. Acesta a suferit o hemoragie cerebrală și trei mini-accidente vasculare.

A ajuns în stare gravă la spital și mare i-a fost norocul că a reușit să supraviețuiască. În urma celor trei accidente vasculare cerebrale, bărbatul a rămas cu dificultăți în vorbire.

„A fost o prostie să beau atât de multe, dar nu aveam idee că sunt periculoase. Mă bucur că sunt aici și pot să povestesc. Nu am mai băut energizant de atunci. Simțeam de parcă cineva m-a lovit în cap cu ciocanul. Îmi auzeam pulsul în urechi. Mai avusesem migrene în trecut, dar nu se comparau cu asta. Durerea era de nedescris”, a spus bărbatul, conform Metro.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.