Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Nu am incredere in seful acestei instituii, domnul Pahontu, pentru ca stiu ca de foarte multi ani isi depseste atributiile, de foarte multi ani foloseste angajati ai acestei institutii pentru a strange informatii. (...) Ce informatii sa culeaga acest om despre un ministru ca sa-l protejeze? Dimpotriva, majoritatea ministrilor cu care am vorbit in ultimul timp, si nu numai in 2017, ajunsesera la o stare de gluma. Toti stiau ca ofiterii SPP trebuie sa-i transmita lui Pahontu unde au fost, ce au facut. Mie nu mi se pare ca poate fi luata ca o gluma. Este foarte grav. Este un viceprim-ministru care a spus-o cu subiect si predicat. Este un caz in care un demnitar al statului roman si-a asumat. Dar la cati s-o fi dus acest om? Ca sa se implice in ce? Unde scrie in fisa postului ca seful SPP trebuie sa se bage in chestiuni politice, in viata interna a partidelor, in influentarea membrilor guvernului?", a declarat Liviu Dragnea, duminica seara, la Romania TV, potrivit News.ro.

"Stiu din anii trecuti ca avea o practica foarte nociva, nu am informatii ca ar fi terminat cu aceste practici, ca mergea pe la parchete, instante sau vorbea cu procurori, judecatori, transmitand anumite mesaje. Toti cu cei care am vorbit spuneau ca majoritatea mesajelor erau, practic, de la dumnealui, in schimb spunea ca vin de la presedinti, de la presedintele de dinainte sau de la presedintele actual. Majoritatea celor care mi-au spus acest lucru de-a lungul timpului mi-au spus ca asta este parerea lor pentru ca niciunul nu credea ca presedintele Romaniei si cel de dinainte, si cel actual l-ar fi folosit", a mai afirmat presedintele PSD."Sunt oameni care vorbesc in soapta si in casa. In ultimul an, si datorita mie, si domnul Tariceanu, a actiunilor celor doua partide si ale Parlamentului, oamenii au prins curaj si au inceput sa vorbeasca".


Comentarii

Verestoy Mai prostalanule de Dragnea, chiar nu intelegi ca esti penibil cu rahaturile astea cu SPP si Statul paralel-din care faci de fapt parte?????? Iesi singur pe strada si o sa vezi cate pietre iei in bostanul ala mustacios. Tu si toti ”ministrii” tai de buzunar... Cat de ridicol poate deveni Prostul-Fudul......

7 februarie 2018 14:42

europeanu cum ba un prost ca parhontu sa ne urmareasca pe noi ??? Pe noi ba, olteni jmecheri,puturosi si extrem de hoti ??? Cum ba sa ne prinda asta la furat ???

5 februarie 2018 19:53

ariciul Ce spuneti voi acuma eu care sunt un ,,roman de rand'' ,puteam so spun de cand m-am nascut.Ce Dumnezeu ma pe vremea lu ceasca vorbeam cu varu,in baie tragand apa ca sa nu se auda despre ce discutam,cand de fapt ala ma tragea si de limba in privinta partidului mult iubit,si eram un putzoi de 19 ani,si acuma ditai ministrii si secretari de stat...paziti de....?Pai Da paziti,si inca bine.Mai mira pe cineva?

5 februarie 2018 10:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.