Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Unirea pentru care militează o parte dintre cetăţenii Republicii Moldova înseamnă război civil, a declarat președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, la un post TV, citat de portalul Deschide.md.

Dodon susține că cele mai grele perioade din istoria Republicii Moldova au fost legate de asemenea tendințe apărute în societate. „Poate cineva intenționat provoacă acest lucru? Poate celor de la guvernare le este convenabil un astfel de scenariu? Pentru că ei înțeleg că pierd alegerile în toamnă și poate ar vrea să destabilizeze situația. Trebuie să fim foarte atenți. Noi examinăm foarte detaliat acest lucru”, a afirmat Igor Dodon.

Integral pe CotidianulComentarii

solo Mai dobitocule, nimeni nu vrea sa se uneasca cu voi prin "forta". Daca insa majoritatea va vrea acest lucru, atunci nu te vei putea opune tu, care nici nu stii ce natie ai. Probabil un mancurt!

2 februarie 2018 15:35

Au și Moldovenii #rezistacii lor De ce nu? Eu, unul, dacă # rezistacii vor actiuna în așa fel încât să pună în pericol suveranitatea sataului și viața copiilor...... milioane de romani vor ieși in strada, și apoi ..................................................................................................... vom demara EVISCERAREA !!!!

2 februarie 2018 15:21

Mihai " noi" cine suntem "noi" , tu si putin?

2 februarie 2018 14:41

ariciul Esti prost Dodoane sa poti tu crede ca moldoveanul de rand isi va da in cap cu alti moldoveni de rand fiindca spui tu.Ori cu romani de rand,cata vreme vorbesc aceeasi limba ca noi romanii nu rusa ca tine,care si tu te miri ca ai ajuns presedinte ,nici nu stii cum?tea numit putin,fiindca lui ii convine cat esti de bleg.

2 februarie 2018 12:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.