Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În ştirea cu titlul "Sorina Pintea: Spitalele regionale au întârziat pentru că s-a început cu proiecte fantasmagorice", difuzată joi, 1 februarie, la ora 21,29, pe fluxurile Politic, Sănătate şi Transilvania, titlul se modifică şi se va citi corect "Sorina Pintea, despre întârzierea construcţiei spitalelor regionale: S-a început cu proiecte mari, studii de fezabilitate nerealiste".

Lead-ul se modifică şi se va citi corect "Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat joi seara, la Cluj, că motivul pentru care construirea spitalelor regionale de urgenţă a întârziat zeci de ani constă în faptul că s-a început cu proiecte mari şi studii de fezabilitate nerealiste şi că, din această perspectivă, trebuie să se lucreze şi la schimbarea mentalităţilor."

Paragraful doi se modifică şi se va citi corect "Pentru că s-a început cu proiecte (...) mari. S-au făcut nişte studii de fezabilitate nerealiste, care nu corespundeau nevoilor noastre. Spun că au devenit prioritatea mea pentru că în acest moment suntem pe ultima sută de metri, în sensul că avem finanţare prin POR şi treaba noastră acum este să facem studiile de fezabilitate şi să le depunem. Dar, din fericire, Clujul s-a mişcat foarte repede, şi ca autorităţi locale, şi cei din Direcţia de Sănătate Publică. Dar mai avem o problemă şi la Cluj, un transfer de teren de la Ministerul Apărării la Ministerul Sănătăţii. Avem o problemă la Craiova, avem probleme şi la Iaşi din punctul acesta de vedere. Dar, mai mult, avem probleme cu mentalităţile. Revin, este laitmotivul. Noi suntem cei care trebuie să creăm aceste spitale, să le dăm pe tavă consultanţilor să le facă un design apropiat de nevoile noastre", a afirmat Sorina Pintea, fiind întrebată de jurnalişti de ce s-a întârziat realizarea acestora în ultimii 20 de ani."

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.