Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comitetul Antidiscriminare m-a amendat cu lei 1.000. De ce? "Asocierea creată de către domnul Cristian Tudor Popescu la emisiunea din data de... pe postul de televiziune cutare, între doamna Viorica Dăncilă și pavianul cu mantie, reprezintă hărțuire și încalcă dreptul la demnitate, conform art. 2 alineat 3 și art. 15 alineat 7 din O.G. nu știu cât". Carevasăzică, rețineți, stimați soți Republicani: dacă îi spuneți soției într-o zi că-i seamănă coafura cu o blană de pisică înfuriată, ați comis hărțuire. A, eu am zis că coafura dnei Dăncilă aduce cu podoaba capilară a pavianului cu mantie, care e o maimuță. Și? Care-i problema? Dacă ziceam că seamănă cu o ciupercă sau cu o meduză, mai comiteam hărțuire? De ce cu pisica, ciuperca și meduza nu e nicio problemă, dar cu maimuța este? Nu înseamnă asta discriminarea și defavorizarea maimuței în raport cu alte animale și plante?

Integral pe RepublicaComentarii

agenturili straine Numa` 1000 ? La banii tai, putin bre, foarte putin !

1 februarie 2018 16:43

gica ,contra Ca sa scapi de o porecla sau asemanare cu un element neplacut de regula faci liniste si abati atentia in alta parte Daca amendezi,te scuzi creezi o polemica,dai in judecata arati ca iti pasa si publicul rade se distreaza si va repeta la nesfarsit porecla sau asemanarea neplacuta Pentru o amenda minuscula CTP a mai marcat un punct !

1 februarie 2018 15:20

ADMIRATOARE Schizofrenic, isteric, paranoic, nesimtit, ordinar, fara talent de ziarist - cum se pretinde, instabil psihic, agresiv si violent fara temei = acesta este CTP, care, intr-o democratie autentica si cu traditie, ar fi fost interzis la publicare. Muiercea cu istericale, acest personaj, care, numai barbat nu este.

1 februarie 2018 13:38

Când mai toată lumea îi prorocea sfârșitul, ba că îl mănâncă de viu partidul, sătul, vezi doamne, de stilul dictatorial, ba că se unesc împotrivă-i baronii-cheie ca să primească o ciozvârtă mai consistentă de la buget, ba că nu va rezista în fața presiunilor occidentale și a protestelor, ba că îi va face de petrecanie „statul paralel“, iată că Dragnea e mai tare ca oricând. Și-a pus al treilea guvern într-un singur an, având de data asta „mână bună“ în alegerea unei slugi perfecte, a împărțit tainul în cabinet răsplătind filialele utile și pedepsindu-le pe celelalte. A reușit să bage sub preș puzderia de promisiuni populiste, să prezinte franjurii rămași din programul de guvernare drept mărețe realizări și să dea vina pe „comunicare“ pentru hoasul și tâmpeniile fiscale. A.Pora.

1 februarie 2018 13:10

Ce moaca de scarbit mai are si asta! Cum, domne, sa puna cineva la indoiala currectitudinea etichetarilor sale?! El, care da-i si lupta ba de dragul dragilor de mineri, ba impotriva lor, ba cu macacul Basescu, ba pentru vopsirea basismului in iohannism, ba cu reverul, ba cu SF-ul? Pe e, care e lumina intunecata a democratiei practicate cu boxul in piata publica? El sa fie amenduit? Si de catre cine?! De niste paviani aflati ha-hat in jos pe scara darwinista?! Si impotriva cui? A spumei spumelor inteligntei umane? Pai nu avea dreptate unchiul Adolf Vlad, care spunea raspicat ca dulaii nu e ca catzeii, ci rasa superioara, bre, cu ochelari umbrali si priceputi la comtre pied. Slava crucisetorului presei romanesti din toate timpurile! Ce poate insemna pe langa un crucisetor beat de autoadmiratie o biata paviana ajunsa prima ministra?!

1 februarie 2018 12:18

Gicu Realitatea este ca ....nu numai ca-i seamana coafura, ci este chiar o maimuta, care imita ce vrea Dragnea.

1 februarie 2018 11:58

Republica (de la Ploiești, n.r.): vom continua seria de articole începută astăzi cu ”Ziarul și Găozarul” (articol de promovare în cauză proprie, n.r.), ”Rezistacii și #Absorbacii” și ”Măscăricii și EURO-limbricii”! Cu respect, ”redacția”-poolii

1 februarie 2018 11:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.