Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dacă, până ieri, şeful SPP, Lucian Pahonţu, veninosul spion al PSD, în general, al lui Dragnea în special, era omul care trebuia să zboare din post, astăzi, miercuri, pare că soarta lui nu mai interesează, decisiv, pe nimeni.

1. Întrebat fiind despre natura conflictului, aflat în plină desfăşurare, dintre SPP şi restul lumii pesediste, preşedintele Iohannis a răspuns: „Mi se pare o non-problemă. Nu m-a preocupat”.

Deci nu l-a preocupat! Faptul că şeful SPP este acuzat de liderii puterii politice, de „spionaj” în favoarea preşedintelui republicii, nu e o problemă. O non-problemă este considerată a fi şi declaraţia publică a lui Paul Stănescu, potrivit căreia Lucian Pahonţu impune mişcări politice la vârful PSD, vorbeşte despre „execuţii” şi se implică în instalări pe funcţii.

Integral pe GândulComentarii

Sf..... indoiala In primul rand sasului ii e frica de Pahontu ! Asta are in "arhiva lui personala" absolut tot ce-a facut Werner (si ce ..n-a facut !) de la numire !

1 februarie 2018 16:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.