Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a criticat, miercuri, declaraţiile simbolice semnate de câteva localităţi din Republica Moldova privind unirea cu România, afirmând că acestea au un caracter antistatal, antipopular şi neconstituţional, relatează Unimedia.info.

Declaraţiile lui Dodon au fost făcute în contextul în care, în ultima săptămână, şapte localităţi din Republica Moldova au semnat o declaraţie simbolică pentru unirea cu România. Este vorba de comuna Puhoi din raionul Ialoveni, satul Văsieni din raionul Ialoveni, Opaci din raionul Căuşeni, comuna Parcova din raionul Edineţ, satul Feşteliţa din raionul Ştefan Vodă, Bardar şi Ruseştii Noi din raionul Ialoveni.

”Condamn în cel mai categoric mod acţiunile unor reprezentanţi din localităţile Republicii Moldova, dar şi indiferenţa, neglijenţa sau poate rea intenţia unor astfel de instituţii, cum ar fi Serviciul de Informaţii şi Securitate, Ministerul de Interne, Procuratura Generală, care ar trebui să contracareze aceste manifestări”, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale de la Chişinău.

Integral pe GândulComentarii

@Vasile Braileanu El isi protejeaza stanga, ca doar e comunist!

1 februarie 2018 14:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.