Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Viorica Dăncilă este un om civilizat, o femeie plăcută şi rezonabilă, are o experienţă bună atât în administraţia locală, dar şi o practică îndelungată în Parlamentul European. O cunosc de multă vreme şi am apreciat mereu buna creştere şi puterea de muncă. (…) Iubeşte dialogul şi e neconflictuală. De asemenea, are avantajul de a fi stat 9 ani, practic, departe de politica internă. A respirat aer occidental, a învăţat practici europene, a stat în interiorul unui mecanism democratic avansat. S-a distanţat o vreme de felul romanesc de a face politică, de multe ori dominat de mize mici şi foarte personale. A cunoscut figuri proeminente ale politicii europene şi a construit o importantă reţea de conexiuni politice şi a dobândit o perspectivă mai europeană decât a noastră, poate, asupra evenimentelor în curs. Contez mult pe capacitatea ei de a transpune această perspectivă în actul de guvernare. Am încredere în abilitatea ei de a dialoga şi poate este cea mai importantă persoană care să refacă punţile rupte între Guvern şi Opoziţie, între Guvern şi alte instituţii care înţeleg mai greu care este matca lor constituţională. (…) Aştept de la domna Viorica Dăncilă să dea o nouă dimensiune relaţiilor cu Uniunea Europeană”, a mai arătat preşedintele Camerei Deputaţilor.


Comentarii

Aer? Aer e și oxigen, dar e și metan provenit de la bășini, etc. O fi respirat madam Dăncilă aer de Bruxelles, dar l-a respirat degeaba, pentru că i-a intrat în nas numai aerul de Iran și Pakistan, state pe care madam Dăncilă le-a băgat în Europa cu o dărnicie lăudabilă. Halal premier!

30 ianuarie 2018 15:57

Parpules Dragneo aia este o proasta ! Ce aer occidental? Tu nu o vezi cum se imbraca si cum este tuns? PROSTAVANULE puscarias

30 ianuarie 2018 15:45

eu acuma va respira aerul de cocina

29 ianuarie 2018 18:50

CC Da, clar. Probabil asta este motivul pentru care fostii colegi din PE au râs pânã si cu curul când a anuntat ca va fi PM in România.

29 ianuarie 2018 18:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.