Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, ca pozitia venita miercuri, de la Comisia Europeana, arata ca premierul desemnat, Viorica Dancila, a mintit public atunci cand a afirmat ca prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, sustine modificarile facute de PSD-ALDE la legile Justitiei.

"Premierul desemnat Viorica Dancila a mintit public, intr-un mod neacceptabil, atunci cand a afirmat ca prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, sustine modificarile facute de PSD-ALDE la legile Justitiei. In consecinta, prin aceasta minciuna descalificanta, inca inainte de a fi supus votului Parlamentului Romaniei, Guvernul Dancila demonstreaza ca nu poate fi un partener al Uniunii Europene si trebuie respins in Parlament", spune Raluca Turcan.

Deputatul PNL a adaugat ca "nicio discutie pe legile Justitiei nu ar trebui sa mai aiba loc in Parlament pana cand nu se primeste avizul Comisiei de la Venetia pe modificarile pe care alianta nociva PSD-ALDE intentioneaza sa le aduca sistemului judiciar".

Integral pe Hotnews