Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, ca pozitia venita miercuri, de la Comisia Europeana, arata ca premierul desemnat, Viorica Dancila, a mintit public atunci cand a afirmat ca prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, sustine modificarile facute de PSD-ALDE la legile Justitiei.

"Premierul desemnat Viorica Dancila a mintit public, intr-un mod neacceptabil, atunci cand a afirmat ca prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, sustine modificarile facute de PSD-ALDE la legile Justitiei. In consecinta, prin aceasta minciuna descalificanta, inca inainte de a fi supus votului Parlamentului Romaniei, Guvernul Dancila demonstreaza ca nu poate fi un partener al Uniunii Europene si trebuie respins in Parlament", spune Raluca Turcan.

Deputatul PNL a adaugat ca "nicio discutie pe legile Justitiei nu ar trebui sa mai aiba loc in Parlament pana cand nu se primeste avizul Comisiei de la Venetia pe modificarile pe care alianta nociva PSD-ALDE intentioneaza sa le aduca sistemului judiciar".

Integral pe HotnewsComentarii

Goe Pentru "HO si CLONT de Fier" dupa cum va exprimati, asa conducatori meritati.

24 ianuarie 2018 20:19

HO! Proasta proastelor pdl-puturoasa slobozeste si ea, pe gaura gurii, o fraza - efortul fiind prea mare, pdl-puturoasa se retrage in bratele vanjoase ale lu' Mosh Stolojan...

24 ianuarie 2018 20:07

CLONȚ de FIER Tu, oaie cu țurcană, da voi, peneliștii, ce mai faceți? Scădeți în sondaje? Bravo, tu, bravo! Comportați-vă, bre, că aveți treburi!

24 ianuarie 2018 18:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.