Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Opriţi modificările la codurile penale! Altfel, ne scoateţi din UE! Românii trebuie să mai îndure o ruşine din cauza lui Dragnea. România este avertizată de Comisia Europeană pentru nerespectarea angajamentelor asumate la aderare, în 2007. Comisia face apel la Parlamentul României să regândească acţiunile propuse, respectiv modificările la legile justiţiei şi la codurile penale. (...) Aici ne-au adus Dragnea&Tăriceanu, cu sprijinul UDMR şi gaşca lor pro-corupţie şi împotriva justiţiei. Oricât ar încerca PSD&ALDE şi posturile tv ale mogulilor penali să ascundă realitatea, aceasta se vede foarte clar la Bruxelles. PSD&ALDE&UDMR pun în pericol situaţia României în Uniune", arată Macovei, într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

„Dragnea, Tăriceanu&comp. vor să ne aducă aici? Să pierdem, ca ţară membră a UE, dreptul de vot la masa guvernelor şi preşedinţilor UE? Românii nu vor”, scrie Macovei.


Comentarii

Moshe Kluhaft, strategul israelian diabolic al P$D Clont de Fier, creier de cacat, pula n-are, ci doar clont.

28 ianuarie 2018 10:43

Moshe Kluhaft, strategul israelian diabolic al P$D P$D na-re nevoie de voturile celor care gandesc, care sunt putini, ci de voturile celor prosti, prosti da' multi. Romanca Ana Birchall, are, potrivit declaratiei de avere, 23 de milioane de euro numai investitii.

28 ianuarie 2018 10:34

alupigus Cllont de Fier, asa-i ca0ti sangereaza goaza? De cand te-a abuzat tatal tau, cate mii de pule ai luat in cur?

28 ianuarie 2018 10:31

Giovanni Si n-o sa mai ai bani de votca, scrofitzo????? Procuror comunst ordinar, cocotat pe cadavre si sugator de maduva basesciana, jigodie penala, cucuvea de garaj..... Ce cauti tu in PE????? Este culmea tupeului NEO-COMUNIST!!!!!! Si mai urli a democratie???? Pe centura fa......

27 ianuarie 2018 22:50

CLONȚ de FIER Mă, moshe klughaft, strategul israelian al PSD: așa-i că te unge la suflet să te caci pe gură, mă, cufureală de oaie cu gălbează, mă analfabet avortat într-o tufă de scaieți, mă, rahitic mental și cu rumeguș în loc de creieri, testicul în apă rece, vierme emancipat, mă … Adică, pe scurt: cuvântul analfabet, sună elegant pentru a mă referi la tine, fiindcă iată ce și cum scrii: Bai clon de cacat, crezi ca bag ins eama un goim imputit ca tine? Cu ct cacat te plateste Dragnea pt postari? În loc de: Băi, clonţ de căcat, crezi că bag în seamă un goim împuţit ca tine? Cu cât căcat te plăteşte Dragnea pentru postări? Ca să nu mai vorbim că limba română are şi diacritice – poate n-ai băgat de seamă… The rest is silence!

26 ianuarie 2018 21:06

Moshe Klughaft, strategul israelian al PSD Bai clon de cacat, crezi ca bag ins eama un goim imputit ca tine? Cu ct cacat te plateste Dragnea pt postari?

26 ianuarie 2018 17:54

CLONȚ de FIER BĂ, Moshe Klughaft, strategul israelian al PSD, adică bă, căcat cu ochi de broască râioasă, bă, f…te-m-aș și m-aș căca unde doarme limba ta, mânca-i-ai p…da macoveii umplută cu p…a mea, iar în final, ca să fie meniul complet, te bag în mumă-ta îndoit în 7(șapte), cu capu-ndărăt, ca să te f…t în gură, acum și pururea și-n vecii vecilor...

25 ianuarie 2018 19:22

Dorel "Nu plânge, Maică Românie, Că am să mor neîmpărtăşit! Un glonţ pornit spre pieptul tău, Cu pieptul meu eu l-am oprit... Nu plânge, Maică Românie! E rândul nostru să luptăm Şi din pământul ce ne arde Nici o fărâmă să nu dăm! http://Versuri.ro/w/4fv6 Nu plânge, Maică Românie! Pentru dreptate noi pierim; Copiii noştri, peste veacuri, Onoare ne vor da, o ştim! Nu plânge, Maică Românie! Adună tot ce-i bun sub soare; Ne cheamă şi pe noi la praznic, Când România va fi Mare! "

25 ianuarie 2018 18:09

p Ma intreb, oare pe cine mai reprezinta la UE, Macoveica, daca partidul care a rimis-o acolo s-a desfiintat. Oare conducerea actuala nu poate sa o retraga, chiar asa bine este infipta ca "pretina" ei Chiovesoaica? Coalitia actuala de guvernare nu are nici o putere, de nu le pot inlocuii pe aceste doua jigodii?

25 ianuarie 2018 17:42

Pute Posmoaga betiva se vede clar prin ratul tau ,mancator de cacat .

25 ianuarie 2018 14:11

MircicaBas Pt cetateanul de la CCDCPN Dabuleni - HA! HA! esti autist, nene, sau citesti, dar nu pricepi si, deci, nu retii ! Tocmai postacii/postacul Macoveascai - insulta, injura, infiereaza si demasca cu manie proletara, pe romanii care au votat, si vor vota PSD. Lipsesc argumentele serioase si veridice. CCDCPN Dabuleni....vai de capul vostru, de prostii prostilor !

25 ianuarie 2018 12:14

Moshe Klughaft, strategul israelian al PSD Mai Nana, unde sunt incultii, daca nu la voi la psd? De la ministrul educatiei pana la agramatii de la tara.

25 ianuarie 2018 10:26

NANA Sustinatorii inculti si agramati ai panaramei Macovei- si ai sleahtei flamande pdl/pnl/si restul gunoaielor, deci, acesti prostii prostilor, in lipa de argumente reale si rationale - combat ei, pe membrii Forumului, cu :insulte grobiene, calomnii. Nu conving pe nimeni. Vor vedea la Alegerile viitoare si apropiate.

25 ianuarie 2018 9:51

Cum racolam postacii P$D: Alegem in primul rand orfani abuzati. Le extirpam creierul. Ii abuzam in grup pana ajung sa isi iubeasca calaii si numesc albul negru si invers.

25 ianuarie 2018 8:48

Moshe Klughaft, strategul israelian al PSD Clont de cacat, Macovei a devenit sperietoarea sobolanilor ca tine.

25 ianuarie 2018 7:46

Serban Nicolae, protejatul lui Iliescu 7:03, te ador! Tu sigur esti gaozar de-al meu!

25 ianuarie 2018 7:39

CETATEAN CIURUIT Hoopaa! a iesit din cotetz turbata PDL-hoatza Macovei M. Bagata pana-n rat, in fraudele si smecheriile lu' Basescu: arhiva SIPA, Microsoft, ANRP, fraudarea referenedumului din 2009 - cand romanii au votat 90% sa-l goneasca pe Chiorul, si, complice Macoveasca la toate mizeriile comise de pdl/pnl&Co, impotriva Romaniei. Procuroare comunista, care si-a tras vila sterpelita de la boieri, si, a manipulat Justitia, sa n-o mai restituie adevaratilor proprietari. Macovei = rusinea magistratilor.

25 ianuarie 2018 7:03

CLONȚ de FIER Ca să nu se petreacă lucruri scabroase, spui monica maovei și tragi repede apa!

24 ianuarie 2018 18:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.