Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O localitate din nordul Republicii Moldova a votat o Declaraţie de unire cu România, potrivit Platformei Unioniste „Acţiunea 2012”.

În documentul adoptat pe 23 ianuarie de primarul comunei Parcova din raionul Edineț, Marcel Snegur, și de consilierii locali, se arată că „în numele locuitorilor Moldovei răsăritene în general și al cetățenilor satelor Parcova și Fântâna Albă în particular, în puterea dreptului istoric și dreptului de neam, pe baza principiului ca noroadele singure să-și hotărască soarta lor de azi înainte și pentru totdeauna, Consiliul Local al comunei Parcova, raionul Edineț, decide unirea cu Țara-Mamă, România”.

Integral pe CotidianulComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul MARCEL 17 IISUS HRISTOS 17; Marcel 12 HRISTOS 12; M.ARC.EL. M-Mîini, ARC-Car, EL-Elia. Mîinile de la carul lui Elia; SNEGUR 14 MARIA 14; SN.E.GUR. SNGUR-Singur, E-Elia. Elia singur. Eu singur fără mamă, tată, frate, nevastă, copii, rude și prieteni.

31 ianuarie 2018 16:04

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul PARCOVA 7/15 Hristos Dumnezeu 7/15; Parcova 7/12 HRISTOS 7/12; PARC.O.VA. PARC, O-Ordine, VA-Via. Ordinea de la via din parcul Lui Hristos Dumnezeu.

25 ianuarie 2018 4:54

p Bravo, d-le Marcel Snegur, pt decizia luata. Sper sa fiti un exemplu si pt alte localitati. Este foarte bine ca ati facut-o, dar era si mai bine daca se facea aceasta actiune inainte si cu ocazia Centenarului Unirii, sa fi facut asta toata Basarabia si nordul Bucovinei luate cu fortade la Statul Roman. De asta trebuia sa se ocupe Ghiolbanis, ca deaia este pe post de presedinte.

24 ianuarie 2018 23:37

Vai steaua lor daca ne unim, pune (m)UE laba si pe resursele lor. Si dupa ce se vor fi consumat, evident io vor scuipa afara. Ca si pe noi dealtfel.

24 ianuarie 2018 14:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.