Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Reacţia jandarmului ce a fost surprins, în imagini, lovind cu pumnul protestatari, sâmbătă, "a fost cu siguranţă determinată de modul de manifestare al persoanelor aflate în faţa acestuia", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache.

"Reacţia colegului meu a fost cu siguranţă determinată de modul de manifestare al persoanelor aflate în faţa acestuia. Avea obligaţia el acolo şi era legitimat cu această obligaţie să asigure acel dispozitiv de ordine publică, să ţină acea cale rutieră liberă. Pe de altă parte, cei care au exercitat acele violenţe asupra colegului nostru şi-au asumat o anumită reacţie din partea forţelor de ordine, în momentul în care nu s-au mai manifestat într-un mod paşnic şi civilizat şi au forţat blocarea circulaţiei în centrul Capitalei", a afirmat Enache, într-o declaraţie de presă.

El a punctat că imaginile respective "sunt în atenţia conducerii instituţiei şi vor fi analizate cu maximă seriozitate de către comanda unităţii".

Integral pe AgerpresComentarii

FBI-aiul Jandarmul a fost in legitima aparare, cand s-a aparat de dementul, care - suntem martori, era inarmat cu un box metalic. L-a lovit pe tanarul jandarm, cu boxul metalic - din fericire peste cascheta, si, drogatul inarmat, se pregatea sa-i aplice jandarmului inca o lovirura mortala. Mratori suntem, ca, jandarmul s-a aparat-fara sa-l raneasca pe dement. Deci, politistii si jandarmii, trebuie sa se lase macelariti de dementii trimisi la mitinguri ?!

22 ianuarie 2018 7:00

CLONȚ de FIER Răspuns perfect! Sigur că jandarmul nu s-a gândit așa, din senin: mă, ia să pocnesc și eu un protestatar! Nici vorbă! Bravo lui!

21 ianuarie 2018 21:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.