Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ecaterina Andronescu, senator PSD si vicepresedinte al partidului, a declarat la Digi24 ca protestele de sambata din Bucuresti si din tara pot strica imaginea Romaniei in afara si a apreciat ca daca acrediteaza ideea ca este o tara instabila si neguvernabila, toata lumea pierde. Senatorul PSD a mai spus ca isi doreste o justitie independenta si nu vede "care ar fi articolele care afecteaza independenta Justitiei", referindu-se la criticile protestatarilor fata de legile Justitiei, scrie News.ro.

"Ce ma ingrijoreaza in aceste demonstratii nu e faptul ca oamenii au iesit in strada. E dreptul lor de a protesta fata de lucrurile care ii nemultumesc. Daca aceste demonstratii genereaza instabilitatea tarii, daca ele transmit un mesaj in afara ca Romania este intr-o tara neguvernabila, atunci trebuie sa isi asume responsabilitatea toti cei care poate din spate i-au indemnat sa iasa", a comentat Andronescu protestele de sambata seara, din Bucuresti si din tara.

Integral pe HotnewsComentarii

ariciul Caaaare lume pierde fa potoapo?pierdeti voi care chiar nu aveti habar sa guvernati,si sa ridicati neamul asta in lume mai sus decat a fost pe vremea lui Ceausescu,si sa va faceti treaba pentru care ati fost trimisi acolo sa opriti jafurile si distrugerile din tarisoara asta,si sa Mobilizati toate fortele necesare ridicarii nivelului de trai prin eficienta,munca ,productivitate.Ce faceti VOI?NIMIC.

21 ianuarie 2018 11:28

Prof. Aceasta Andronescu a distrus invatamantul romanesc, a desfiintat scolile profesionale si rezultatele se vad.Lipseste forta de munca calificata. Suntem condusi de incompetenti la toate nivelele.

21 ianuarie 2018 10:40

Gicu Aceasta PSD-ista corupta si prost pregatita profesional, nu poate gandi ca oamenii au iesit in strada ca au motive temeinice, reale.?! Se gandeste numai la raul pe care-l poate aduce partidului de corupti din care face parte. N-a fost capabila sa promoveze ca profesor si de aceea a intrat in politica, sa dea din gura pentru a ajuta coruptii sa fure , fara a fi pedepsiti. RUSINE !!!

21 ianuarie 2018 9:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.