Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Scopul filtrelor instituite în zona exterioară Pieţei Universităţii este unul preventiv pentru a descuraja eventuale acte de tulburare a ordinii publice, precizează Jandarmeria Română, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

Potrivit autorităţilor, astfel de măsuri se iau de multe ori cu ocazia unor manifestări publice care presupun prezenţa unui număr mare de persoane.

"Eficienţa acestei măsuri s-a demonstrat. În urma acestor controale, asupra câtorva persoane au fost găsite arme albe, cuţite, sişuri, box-uri sau lanţuri, materiale care dacă ar fi fost folosite, ar fi putut provoca rănirea gravă a participanţilor. În continuare vom păstra aceste măsuri pentru a ne asigura că toţi cei prezenţi vor fi în deplină siguranţă", adaugă sursa citată.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Bunicullulu Katy@ cam scurt comentariul. Ar trebui sa va explicati conceptia despre libertatea cuvantului . Si credeti ca la Robert Mugabe (pe vremuri prieten bun cu Raposatul - dupa varsta D-voastra er trebui sa stiti) s-ar putea liber demonstra?

21 ianuarie 2018 11:10

#Român Pentru Katy Konopazky : și pentru minoritățile care nu sunt de acord cu protestele, precum și pentru cei care susțin hoția este loc în AFRICA, mai ales în Zimbabwe. P.S.- Învață să scrii românește, neam de mongol.

21 ianuarie 2018 9:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.