Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Numeroase grupuri de manifestanti din tara au ajuns sambata la Bucuresti pentru a participa la protestul "Romania spune nu coruptiei. Toti pentru justitie", programat incepand cu ora 18:00 in Piata Universitatii. Primii protestatari, printre are se afla si grupuri de manifestanti sositi din tara, au ajuns deja in Piata Univesitatii, ei adunandu-se la fantana.

Pe tot parcursul zilei, in Gara de Nord, sute de protestatari sosesc cu trenul din alte orase ale tarii, ei fiind intampinati de protestatari din Bucuresti:In Capitala au ajuns si clujenii care au pornit pe jos, in 10 ianuarie, intr-un "Mars al sperantei". Protestatarii, care au plecat in urma cu zece zile din centrul orasului Cluj-Napoca, au venit pe jos pana la Bucuresti, ei parcurgand cate 40 de kilometri pe zi. Lor li s-au alaturat pe traseu mai multe persoane.

Acestia s-au oprit pentru cateva minute in fata sediului ALDE, urmand sa se opreasca si la sediul central al PSD de pe bulevardul Kiseleff. Protestatarii poarta pancarte cu mesajele: "#Rezist", "#Coruptia ucide", "#Va vedem", "#Next level", "PSD = ciuma rosie".

Integral pe HotnewsComentarii

Lucaci Florentin Buna seara Trebuie sa intelegem odata ca nimic din ce realizeaza omul la un moment dat nu este perfect Totul este si poate fi imbunatatit Totul evolueaza inclusiv viata omului A spune ca niste legi sunt perfecte si nimic nu mai poate fi imbunatatit este o eroare care efectiv zadarniceste democratia si scopul ei primordial de a imbunatati continuu viata oamenilor a membrilor respectivei societati democratice Bineinteles legile trebuie foarte bine elaborate foarte bine gandite si mai ales foarte bine aplicate Cand una din aceste trei calitati ale sistemului juridic sunt ignorate sau nu sunt respectate din diverse motive totul converge spre un sistem cu entropie in crestere continua care face victime si are urmari catastrofale asupra oamenilor Un sistem juridic trebuie sa tinda spre perfectiune pentru ca in orice alt caz el face victime nevinovate Sigur ca da trebuie angrenati in schimbarea legilor justitiei cei mai avansati judecatori teoreticieni si practicieni pe care Romania ai are Sigur si factorul politic trebuie sa aiba o contributie Altfel de ce mai mergem la vot ? Si in sfarsit sigur peste ani si ani iar vor trebui facute corectii pentru ca justitia si sistemul in sine sa fie mereu updatat ca orice program software Ce ar fi daca omenirea s ar fi oprit la Windows XP ca era cel mai bun ? Si nega orice alt progres de update chiar aparitia altuia la fel de puternic Android ?

20 ianuarie 2018 20:49

PD-istul =PDL-istul=pnl-istul Fra-ți voi de comunisti=psd-isti, dar voi va comparati cu noi? Numai noi avem dreptul și știm să modificăm legile jistiției prin asumare de răspundere ...... Voi de ce vreți să ne copiați pe noi?! Toți Băsiștii să ieșim în stradă să le arătăm noi PSD-iștiolor cine suntem !!!!

20 ianuarie 2018 19:02

COMUNISTU' Acum sa vedem daca are madam Dan singe-n instalatie. Daca n-au autorizatii pentru protest, bataie pana se caca pe ei si amenzi cat PIB-ul tarii. Mama lor de nenorocitzi , frustatzi. La munca nenorocitzilor.

20 ianuarie 2018 17:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.