Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mihai Șora, Nae Caranfil, Tudor Giurgiu, Tudor Chirilă, Mircea Cărtărescu, Oana Pellea sunt doar câteva dintre persoanele publice care și-au anunțat participarea, pe rețelele de socializare, la protestul antiguvernamental de amploare din București.

Acțiuni de protest sunt anunțate și în mai multe orașe din țară, între care Iași, Cluj, Sibiu, Brașov, Deva.

În Capitală manifestanții se vor strânge sâmbătă, începând cu ora 18:00, în Piața Universității, de unde vor pleca spre Piața Unirii și apoi la Parlament.

Integral pe RepublicaComentarii

ion Si ce -i daca participa aceste personalitati jalnice , care inca nu inteleg ce este democratia ,s-au inteleg dar manipuleaza pe prosti , pe bani ! Legile se fac in Parlament prin votul majoritatii parlamentare rezultate in urma votului . Minoritatea din strada nu poate decide in locul majoritatii rezultate democratic in urma votului electoral. - Fatucă !Nu este guvernul tau ,dar ste guvernu l votat de majoritatea romanilor. Tu nu esti o majoritate si esti o minortate cu tot cu cei 100 000 de protestatri din toata Romania. Ramai cu ...bine!

21 ianuarie 2018 12:22

DA Făcură ce făcură cercetătorii și reușiră să scoată de prin piramide două mumii de proveniență incertă, două arătări care să completeze miile(?) de participanți la manifestație…

20 ianuarie 2018 17:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.