Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mirela Călugăreanu, preşedinte al ANAF, şi prima persoană de sex feminin aflată la conducere în toată istoria de 28 de ani a instituţiei, este principala responsabilă pentru Formularul 600, care a generat panică printre români la începutul anului 2018.

Mirela Călugăreanu este în funcţie de la data de 22 iulie 2017, după ce fostul premier Mihai Tudose l-a demis pe Bogdan Stan.

Înainte de a prelua conducerea ANAF, Mirela Călugăreanu a fost director executiv la Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bucureşti (DGRFP – Bucureşti) unde avea un venit anual de 105.000 de lei, potrivit declaraţiei de avere.

Conform declaraţiei publice de avere, ea deţine un apartament şi o casă în Bucureşti, împreună cu soţul ei Paul Călugăreanu, şef serviciu în cadrul Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale a Sectorului 4.

Integral pe Ziarul FinanciarComentarii

onlineb hqiy[url=http://www.google.com]google[/url]

4 aprilie 2018 12:43

play game Have the full work online to getting the site here this desktop service best platform to web users get remote desktop connection manager windows 10 and make the some allow the set service it is the best information for the all web users.

4 aprilie 2018 12:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.