Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatorul USR Mihai Gotiu a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj in care le transmite "respect" clujenilor care au mers pe jos pana la Bucuresti pentru a participa la protestul de sambata. "Impreuna schimbam Romania! Ne vedem in piata", a mai scris Mihai Gotiu.

Integral pe HotnewsComentarii

Lingaul Asta e jegosul ala din Parlament.Vezi ca au bagat astia apa si sapun in rest nu ai ce sa fci ca asta e nivelul tau !!Tu cred ca ai confundat Parlamentul cu spitalul ,stai la tratament ca esti primul pacient platit.

20 ianuarie 2018 17:46

DA Bă, libidinosule, lățosule, bă, adormitule, bă, căcat cu barbă, bă… Te-ai trezit și tu, somnambulule? Păcat, bă, prostovane din clasa Pedagogului de școală nouă - marș la coteț, javra dracului și nu mai lătra, că faci tot ardewalul de râs!...

20 ianuarie 2018 17:39

COMUNISTU' Astia se cred un fel de Badea Cartani moderni?! Habar n-au de ce umbla pe strada si au venit sa protesteze la Bucureti. N-ar fi rau daca i-ar intreba jandarmii daca au aprobare ptr protest.

20 ianuarie 2018 17:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.