Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Presedintele PMP Traian Basescu il critica, pe Facebook, pe presedintele Iohannis pentru ca a acceptat nominalizarea Vioricai Dancila pentru functia de premier facuta de de PSD, spunand ca a dat “constient Guvernul Romaniei pe mana condamnatului Dragnea”, desi avea marja constitutionala suficienta pentru a respinge nominalizarea.

Postarea presedintelui PMP:

Vom vedea, dar atunci va fi prea târziu !
De trei zile, un cor întreg de artişti ai dezinformării remarcă “înţelepciunea” lui Iohannis în evidentul noncombat de la numirea doamnei Viorica Vasilica Dăncilă .
Argumentul suprem este invocarea art. 103 din Constituţie, fals interpretat de artiştii dezinformării şi şantajul mincinos al suspendării.
În realitate, Preşedintele României avea marjă constituţională suficientă pentru a respinge nominalizarea făcută de Daddy.
Poate coriştii reuşesc să explice public, cât este de constituţional ca preşedintele să dea conştient Guvernul României pe mâna condamnatului Dragnea.

Integral pe HotnewsComentarii

MircicaBas Zangane catusele la poarta Ioanei Basescu si a lu' tat-so Javra Ordinara, pt afacerea cu 280 ha NANA, si pt cele 3 milioane Euro luate cu japca de la CEC Bank, de hotzul Basescu. DNA-pune sechestru pe imobilele junei Ioana, dar, golanca s-a grabit sa-si vanda in famiglie, apartamentul de 1 milion Euro. Cele 280 ha sunt poprite, revin in proprietatea Statului. Bai, nenorocitule, mai ai tupeu sa gavaresti? Infractorul nr.1 al Tarii - Basescu.

20 ianuarie 2018 19:09

Je Taci drk din gura , pork ordinar ce ai fost, esti si vei fi pe veci,

20 ianuarie 2018 18:42

DA Bă, băsescule, taaaaaaci! Și nu mai mânca, bă, căcat! Bă, moacă de bețiv ordinar, de om-cutră, iar vorbești? Păi, nu convenirăm să te duci dracului cu „înțelepciunea” ta cu tot?

20 ianuarie 2018 17:44

c Pai nici el nu e prea curat. Pe de alta parte, sa nu uitam "CINE VORBESTE", nemernicul de bashina. Sictir bai javra ordinara, imi faci de ras judetul.

20 ianuarie 2018 17:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.