Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

ExN al PSD se va reuni, luni, pentru a decide componenţa Guvernului Dăncilă, urmând ca Parlamentul să fie convocat în sesiune extraordinară şi să se pronunţe prin vot asupra învestirii noului Executiv şi adoptării programului de guvernare în 29 ianuarie. Potrivit declaraţiilor de până acum ale liderilor PSD, Guvernul Dăncilă va avea aceeaşi structură ca şi fostul Executiv Tudose, respectiv premier, 3 vicepremieri, dintre care unul fără portofoliu, şi 26 de portofolii, 2 miniştri fiind delegaţi. În total, noul Cabinet va avea, ca şi cel precedent, 28 de membri.

În viitorul Guvern nu se vor mai regăsi susţinătorii fostului premier Mihai Tudose, respectiv Marcel Ciolacu (vicepremier fără portofoliu), Felix Stroe (Transporturi), Marius Nica (ministru delegat pentru Fonduri Europene).

Integral pe MediafaxComentarii

COMUNISTU' @ Lute - bai figura, guvernul asta ala sau care-o fi nu trebuie sa iaba sprijin politic de la partid??!!Ce-o dai de gard cu "primul ministru isi alege oamenii"? Ministrii sunt/vor fi aia sustinuti de partid, asa ca si pmministru.

20 ianuarie 2018 17:39

Moarte Psd-ului Guvern de cacat si asta

20 ianuarie 2018 15:44

Lute Nu primul ministru isi alege oamenii ?? a nici nu era cazul ca tot nu are ce alege,numai lingai .Singurul lucru bun posibil era reducerea miniterelor si ministrilor la max 14 ,dar cine sa faca ca nu mai au tantalaii posturi ,asa ca succesuri !!

20 ianuarie 2018 14:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.