Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vânzările trupei The Cranberries au explodat. Solista trupei The Cranberries, cântăreaţa irlandeză Dolores O’Riordan, în vârstă de 46 de ani, a fost găsită decedată luni, 15 ianuarie, într-o cameră de hotel din Londra.De altfel, la Londra, Dolores O’Riordan pregătea înregistrarea unei noi variante a hitului “Zombie”.

De la aflarea morții sale, vânzările şi difuzările în streaming ale catalogului muzical al trupei The Cranberries au înregistrat o creştere spectaculoasă, au anunţat reprezentanţii Official Charts Company, instituaţia care alcătuieşte topurile muzicale din Marea Britanie, citați de Agerpres.

Astfel, vânzările și difuzările în streaming ale single-urilor și albumelor lansate de trupa The Cranberries au crescut cu 1.000% în primele zile, după ce a fost anunțat decesul solistei acestui grup irlandez, Dolores O’Riordan.

Integral pe LibertateaComentarii

Je Sa-mi fie cu iertare, la 46 de ani, fara antecedente de boala, probabil tot o supradoza, de relaxare psihedelica in canera de hotel. Se va stabili dar nu se va face publica.

20 ianuarie 2018 19:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.