Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Cu siguranță a fost un meci foarte greu și foarte lung. Nu am mai jucat un set așa lung. Am câștigat cu inima. Sunt aproape moartă, dar a fost frumos. Sunt foarte fericită că am câștigat. E bine că am putut produce un tenis frumos. Le mulțumesc fanilor pentru încurajare. Nu știu exact cât am alergat. Simt că mușchii mi s-au dus”, a declarat Simona Halep la interviul acordat pe teren, scrie GSP.”Nu știu, nu îmi dau seama acum. Chiar nu mai nu mai simt absolut nimic. Știu doar că a fost frumos să fiu pe teren".


Comentarii

Admirabil efortul Simonei, felicitari pentru spectacolul dramatic oferit ingtregii lumi sportive, da ... dar de ce a fost nevoie de o asemenea "nebunie"?! Va spun eu de ce. Mult laudatul Darren Cahill este mai degraba un pacalici decat antrenor. A avut candva sansa sa ajunga in echipa magnificului Andre Agassi, la al carui geniu nu avea nimic de adaugat, si iata-l acum mare scula-bascula antrenor de succes! Simona are si ea mari calitati ca sportiva si ca om, dar are si unele carente de joc pe care Cahill ar fi trebuit sa i le corecteze. Ei bine, cat se antreneaza prin tara cu romani si, mai ales, cu Andrei Pavel, jocul Simonei se lumineaza, dar cum ajunge la mana "marelui Cahill", vechile metehne reapar in toata splendoarea lor, asa cum s-a intamplat si in epopeea de ieri cu Lauren Davis !!! Din pacate, doar domnul Ion Tiriac ar putea interveni ca Simona sa aiba un antrenor adecvat. Nu vreau sa bag strambe, dar Andrei Pavel cred ca ar putea fi un antrenor principal mult mai potrivit decat Cahill.

21 ianuarie 2018 7:45

mister pirt pragmatic vorbind sa ajungi sa te stoarca in halul asta numarul 80 mondial nu-i de laudat,meciul o fi fost iesit din comun dar....???

20 ianuarie 2018 23:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.