Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Simona Halep s-a calificat în 'optimi' la Australian Open 2018 după o luptă crâncenă cu americanca Lauren Davis (76 WTA) şi rămâne singura reprezentantă a României la Openul Vesel. Madison Keys (cap de serie 17) a fost o adversară prea puternică pentru Ana Bogdan (104 WTA), iar aventura frumoasă a sportivei din Sinaia se încheie în turul trei, după ce şi-a asigurat accederea în Top 100.

Simona Halep a supravieţuit unui meci maraton în turul trei de la Australian Open 2018, disputat la o intensitate formidabilă împotriva americancei Lauren Davis. Liderul mondial a putut zâmbi cu adevărat doar după trei ore şi 45 de minute în care, din cealaltă jumătate a terenului, veneau ghiulele care sfidau parcă orice logică a fizicii, din racheta unei minione jucătoare de 1,57 m.

Lauren Davis a jucat non-stop doar la linie, uitând că mai există şi un modul de siguranţă în jocul de tenis. Consecinţa: meciul a egalat recordul pentru cele mai multe game-uri jucate în competiţia feminină pe tabloul de simplu, de la introducerea tiebreak-ului pentru seturile premergătoare decisivului - reper stabilit în 1996 de spaniola Arantxa Sacnchez Vicario şi o altă americancă - Chanda Rubin. 48 de game-uri, Simona a încasat şi s-a încăpăţânat să se apere şi să alerge chiar şi la metri buni în spatele liniei de fund. Nu s-a putut convinge să atace, în condiţiile în care robinetul de greşeli neforţate i-a picurat de pe partea cealaltă a plasei peste 70 de bucăţele.

Integral pe ProSportComentarii

COMUNISTU' @ v - n-ai vrea tu s-o pupi in p...a, asa ca sa vezi cat e de nenorocita?! Panarama dracului ce esti. Dupa multe zeci de ani , avem din nou o sportiva care ne cinsteste tara cu rezultate de exceptie si vine un neica nimeni s-o jigneasca. Jagardeaua dracului, ce esti.HUUUOOOOO

20 ianuarie 2018 17:18

v Halep, o nenorocita! S-a contrazis cu d-l Tariceanu

20 ianuarie 2018 9:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.