Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alexandru Ioniţă (23 de ani) este noul jucător al lui CFR Cluj. Playmaker-ul Astrei a semnat în urmă cu câteva minute cu liderul Ligii 1, după ce Ioan Niculae a decis să renunţe la procentele dintr-un viitor transfer.În ultimele zile, între CFR şi Astra au existat mai multe runde de negocieri, plecate de la faptul că fosta campioană a cerut, pe lângă milionul de euro pe care CFR era gata să-l plătească, şi 15% dintr-un viitor transfer. Cum ardelenii au rămas fermi pe poziţii şi nu au cedat dorinţei lui Ioan Niculae, patronul giurgiuvenilor s-a văzut nevoit să accepte doar suma de bani, renunţând la procentele dintr-o viitoare mutare a mijlocaşului de 23 de ani.

Ioniţă a semnat deja contractul propus de conducerea clujenilor şi e aşteptat să ajungă sub comanda lui Dan Petrescu în cel mai scurt timp.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.