Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Direcţia Naţională Anticorupţie răspunde acuzaţiilor familiei Gigină, care a sesizat instanţa privind tergiversarea dosarului poliţistului mort în timp ce făcea parte din coloana lui Gabriel Oprea, precizând că unele acte au fost declasificate parţial în decembrie 2017, iar altele în 2018. DNA precizează că în dosarul Gigină, început mai bine de doi ani, au fost inculpate două persoane fizice şi o persoană juridică, mai precis Gabriel Oprea, la data faptelor viceprim-ministru pentru Securitate Naţională şi ministru al Afacerilor Interne, persoana juridică SC GENERAL MPM IMPEX S.R.L şi Mazilu Petre, administrator al firmei menţionate.

"S-a dispus şi efectuat expertiză tehnică cu privire la autovehiculul implicat în accident;
- s-a dispus şi efectuat expertiză cu privire la dinamica accidentului;
- au fost identificate şi audiate, în calitate de martori, peste 60 de persoane (o parte dintre aceştia fiind propuşi de părţile din cauză)
- ca urmare a audierii unor martori, părţile au făcut, în mod repetat, cereri de audiere a altor persoane", se arată în comunicatul DNA.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.