Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Meteorologii au informat ca in cursul serii de vineri spre sambata in zonele montane va ninge, in special in Maramures si in Transilvania, iar in Moldova vor fi precipitatii mixte, local formandu-se gheata si polei. Din a doua parte a zilei de sambata, ploile si lapovita se vor extinde in sud si sud-est, iar duminica acestea se vor extinde in majoritatea regiunilor.

Vineri seara, incepand cu ora 20.00, in zonele montane va ninge. Astfel, in Maramures si in Transilvania vor predomina ninsorile, in Moldova vor fi precipitatii mixte si local se va forma ghetus sau polei.

Integral pe HotnewsComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul LAPOVIȚA 8 DUMNEZEU 8; LAPOVIȚA 16 Iisus Hristos 16, Ilie Tișbitul 16; Lapovița 14 MARIA 14; Lapovița 8 Tișbitul 8; LAPO.VIȚA. LAPO-Ploaia, VIȚA. Ploaia de la vița Lui Iisus Hristos și Ilie Tișbitul. Vița e în Casa Raiului în care stau. Casa Raiului are Lucrare din Ceruri între oameni, pe Pămînt (vița ploii) și-n Cosmos, începînd cu anul 2004 spre vecii nesfîrșiți.

19 ianuarie 2018 19:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.